ÖPPET IDAG 11-17


Evenemangskalender

jill_vbp.jpg

Lisa Ekdahl 8 Juli 2021

Över en natt, 1994, blev Lisa Ekdahl allas darling och superstjärna!
Lisas debutalbum ”Lisa Ekdahl” sålde fyrdubbel platina och gav henne tre
grammis utmärkelser.
Hennes avslappnade stil i kombination med hennes bräcklighet och känslighet, har bländat både fans och kritiker i alla år.
Efter den bejublade konserten sommaren 2018 hos oss, vet vi att ni är många som önskat att Lisa ska komma tillbaka till vår scen här på Villa Belparc.
Vi är därför lite extra glada och oerhört stolta över att nu åter kunna välkomna underbara Lisa upp på vår scen- och såklart välkomnar vi alla er som åter får möjligheten att uppleva henne hos oss!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

villa-belparc-richard-marx-2020.jpg

Jill Johnson 9 Juli 2021

Jill är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren verkligen satt countrymusik och Nashville på den svenska musikkartan. Hon är en av våra mest mångfacetterade artister och även om hennes hjärta på många sätt klappar allra mest för countrymusiken, så hyser hon en kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer och det har helt klart bidragit till att hon upplevt den mest succékantade och händelserika tiden i hennes karriär hittills! Vi tillsammans med Jill bjuder nu in till en intim sommarkonsert ni sent kommer att glömma. Detta ramar vi in i Villa Belparcs idylliska miljöer– livemusik på högsta nivå.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

bo_kaspers.jpg

Sven-Ingvars 10 Juli 2021

Den 22:e mars 2017 förlorade Sverige en av sina stora musikprofiler och artist, Sven-Erik Magnusson. Sven- Erik avled efter en lång tids kamp mot cancer, men lever vidare genom den oändliga låtskatt Sven-Ingvars producerat under 60 år. Musiken får aldrig tystna, Sven-Ingvars lever vidare.

Sven-Ingvars musikaliska universum består av många musiker, producenter, vänner och kollegor men i grunden består bandet sedan många år avsonen Oscar Magnusson (Sång/Gitarr), Staffan Ernestam (Gitarr), Klas Anderhell (Trummor), Stefan Deland (Bas), Olle Nyberg (Piano). Med värdighet, kärlek och respekt för Sven-Erik och hans livsverk förs nu arvet av honom vidare in i framtiden. Länge leve Sven-Ingvars!

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

I detta försläpp är det showpaket som säljs: 3 rätters supé med konsert för 995:-


Biljetter köper du här.
Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med på Villa Belparcs område

lisa_ekdahl.jpg

Sophie Zelmani 16 Juli 2021

Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden - där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv.

I början av 2019 kom ett nytt album. ”Sunrise" är titeln på albumet som är hennes 12:e sedan debuten i mitten av 90-talet. 2019 turnérade Sophie Zelmani och hennes band i Europa. Sju Sverigespelningar blev det också, varpå en omfattande turné i Kina följde. I sommar kommer hon till oss på Villa Belparc och det är vi väldigt glada över.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

sven_ingvars.jpg

Bo Kaspers Orkester 17 Juli 2021

Fyra år har gått sedan folkkära Bo Kaspers Orkester släppte albumet ”Redo att gå sönder”.

I höst är de tillbaka med ny musik. Deras 12:e studioalbum ”23:55” släpptes den 22e november med lysande recensioner. Våren/sommaren 2020 ger de sig iväg på stor turné när bandet besöker ett 20-tal konserthus och arenor runtom i norden. Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017-2018 med den hyllade scenföreställningen ”Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.

I detta försläpp är det showpaket som säljs: 3 rätters supé med konsert för 995:-


Biljetter köper du här.
Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område


nordman.jpg

Nordman 23 Juli 2021

Nordman är tillbaka – i år firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober. I vår och sommar väntar en omfattande Sverigeturné med konserter där Mats Wester och Håkan Hemlin berättar sin händelserika historia varvat med musik.

Håkan Hemlin har aldrig sjungit bättre och Mats Wester aldrig skapat bättre musik.

”Vi är ju mer ett liveband egentligen. Det ger oss en otrolig energi att möta publiken. En stor del av dem blev våra fans redan som barn, i dag har de med sig sina egna barn,” berättar Mats. ”Det blir mycket allsång, texterna har betytt så mycket för så många.”

Det hinner hända mycket på 25 år. Och kanske är det först nu som Nordman verkligen hittat hem. De har borstat av allt vägdamm, lyft blicken och tittat framåt men också inåt. Och någonstans där, i korsningen av gammalt och nytt, återupptäckte de glädjen till musiken och den långa vänskapen. Vi är oerhört stolta och glada att Nordman kommer till vår härliga sommarscen på Villa Belparc.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med in på Villa Belparcs område.

zelmani.jpg

Richard Marx 29 Juli 2021

En rad världshits och 30 miljoner sålda album talar sitt tydliga språk om Richard Marxs lysande karriär. Upplev amerikanen med sin fantasiska röst och alla hans världshist i en intim solokonsert! Med sin underbara röst slog Marx igenom med dunfer och brak i slutet av 80-talet med superballaden "Right Here Waiting", och de flesta kommer också ihåg hots som "Endless Summer Nights", "Now and Dorver", och den gigantiska hiten "Hazard". Låtkatalogen med hots är oändlig. Richard Marx firar 2020 hela 30 år som artist, och sommaren 2021 kommer han till oss på Villa Belparc!

Richard Marx slog också rekord genom att vara den första soloartisten att ha sju topp-5 singlar i rad på Billboard Hot 100-htlistan, och har även bidragit med låtskrivning till ett anatal artister som bl.a "This I Promise You" med NSYNC och "Dance With My Father" med Luther Vandross. Den låten vann senare flera Grammy-priser.

Vi är oerhört stolta att presentera denna världsartist till vår scen här på Villa Belparc.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Egen mat och dryck får ej tas med på Villa Belparcs område.