ÖPPET IDAG 11-17


Evenemangskalender

Se karta över evenemangsområdet här


jill_vbp.jpg

Jill Johnson 29 Juli 2021

Jill Johnsson även kallad drottningen av country välkomnar vi tillbaka till oss i sommar, ni kanske känner igen henne från serien ’’Så mycket bättre’’ där hon gjorde succé. Nu är hon tillbaka till oss och ska bjuda på en underbar kväll i intim tappning med sina musiker.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

villa-belparc-richard-marx-2020.jpg

Loreen 30 Juli 2021

Popsångerskan Loreen kommer gästa oss på Villa Belparc för första gången, detta ser vi mycket fram emot! Ni kanske känner igen henne mest från Melodifestivalen där hon gick och vann finalen i Sverige samt hela Eurovision Song Contest 2012 med låten ’’Euphoria’’. Hon har även nyligen släppt en ny låt ’’Sötvattentårar’, denna tror vi det kommer bjudas på när hon kommer till oss och vi tror det kommer bli en kanon kväll!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

bo_kaspers.jpg

Tomas Di leva 31 Juli 2021

Folkkära Thomas Di Leva kommer till oss på Villan, ni känner nog mest igen honom genom hans hitlåt ’’Vem ska jag tro på’’. Men när han kommer till oss kommer han att bjuda på en Bowie-kväll där han kommer tolka kända Bowie låtar samt bjuda på några klassiker i intim tappning.

Detta är något vi ser mycket fram emot och tror det kommer bli en kanon kväll!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

nanne.png

Nanne Grönvall 5 Augusti 2021

Nanne tar med sig Peter Grönvall och bjuder på hits efter hits i intim miljö. Nanne som firar 35 år som artist där vägarna har varit många med Solo hits men även med gruppen One More Time. Här kan alla sjunga med!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

juliaochclara.png

Julia Frej & Clara Klingenström 6 Augusti 2021

Julia Frej

Här får vi höra tolkningar av Broder Daniels ”Shoreline” på svenska ”Vi är skuggor” Julia har jobbat med flera av våra populära artister bland annat Mauro Scocco ”Vänta på att dö”. Många kanske även känner igen Julia från samarbetet med Björn Gustavsson ”Komma hem (låda låda låda). Nu bjuds vi på intim spelning där vi kommer att få höra Julia tillsammans med sina musiker.


Clara Klingenström

Sångerska från Gotland som i vår fått sitt stora genombrott i Melodifestivalen. Med Hiten ”Behöver inte dig idag” Redan 9 veckor på 1 platsen på svensktoppen. Här får vi höra hennes egna låtar som kommer att beröra er. Clara har med sig en trio på scen och kommer bjuda på hitten men även hennes andra låtar. Förvänta er en fin kväll!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

petramarklund.png

Petra Marklund 7 Augusti 2021

Har nyss släppt nytt album ’’Frimärken’’, Petra är en av Sveriges största sångerskor och ni känner nog igen henne både som musiker och allsångsledare. Hon har många hits men blir spännande nu att även höra henne Live med hennes nya låtar! Förvänta er en intim spelning som ni kommer att minnas.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Carl-einar.png

Carl-Einar Häckner med Varietéorkestern 8 Augusti 2021

I 20 år i rad kollrade Häckner bort publiken på Liseberg tillsammans med varietéartister från hela världen och sin Varietéorkester. Nu kommer han och Varietéorkestern till Villa Belparc där det bjuds på en magisk konsert i ett intimt format med sånger, illusioner, magi och reflektioner ur livets varieté.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

Blues festival Göteborg.jpg

Göteborg Blues Festival 20-21 Augusti

Besök Göteborg Blues Festival på Villa Belparc. Mer information om festivalen hittar du här.

zelmani.jpg

Lisa Ekdahl 26 Augusti

Lisa Ekdahl är känd för sin unika röst. Hennes lågmälda, sköra stil, matchad med känslighet har bländat både fans och kritiker. Hon slog igenom över en natt med "Vem vet" och hennes självbetitlade debutalbum sålde fyrdubbla platina.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

tommyKorberg.png

Tommy körberg 27 augusti

En av Sveriges största röster Tommy Körberg kommer till oss för en intim solo spelning med hits och klassiker, en minnesvärd kväll utlovas!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

kaliffa.png

KALIFFA 28 AUGUSTI

Kaliffa, Sveriges lysande stjärna på den svenska hiphop och reggaescenen kommer till oss på Villa Belparc. Vi känner nog alla till megahittarna ’’Helt seriöst’’, ’’Tippa på tå’’ , ’’Spontanitet’’ och ’’Kalibrera’’. Här utlovas fart och fläkt redan från början.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

isakdanielsson.png

ISAK DANIELSSON 2 SEPTEMBER

Isak Danielsson med band gästar oss denna kväll, Hans debutalbum ’’Yours’’ blev en stor hit och har legat närmare 40 veckor på svenska albumlistan. Idag har Isak över 100 miljoner streams på spotify och spås en lysande framtid.

Har du inte hört honom än, så upptäck han här hos oss innan turnéerna kommer gå runt i världen.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

ericGadd.png

ERIC GADD 3 SEPTEMBER

Eric Gadd Sveriges största okrönte soulstjärna gästar oss. Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. Vi ser fram emot en intim kväll!


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.

tommynilsson.png

TOMMY NILSSON 4 SEPTEMBER

En av våra mest folkkära artister Tommy Nilsson har sedan mitten av 90 talet berört sin publik med sin unika, kraftfulla röst med sina megahits ’’en dag’’, ’’dina färger var blå’’, ’’Öppna din dörr’’ och duetten ’’Allt som jag känner’’ blir detta en härlig avslutning på Villa Belparcs sommar.


Biljetter köper du här.

Åldersgräns: 13 år.