ÖPPET IDAG 11-17

Restaurang med café & konditori

Varmt välkomna ska ni vara till oss på Villa Belparc!


Hos oss finner ni den självklara mötesplatsen, beläget i Göteborgs vackraste oas: Slottsskogen! Här njuter du av kulinariska rätter från vår Restaurang. Sallader och smörgåsar från vårat Café. Stenugnsbakade pizzor och äkta grillgjädje serveras från köket på uteserveringen, samt hembakade läckerheter från vårt eget konditori med bageri! Självklart har vi även förstklassiga vegan & vegetariska alternativ! Crister Svantesson, matmästarnas mästare, är med och kvalitetssäkrar våra menyer, och är skaparen av vårt högt uppskattade julbord som vi serverar med stolthet! Villa Belparc är en plats för alla!

 • crister-svantesson-villa-belparc.jpg
 • Restaurang

  Vi erbjuder gastronomiska menyer och bufféalternativ signerade av självaste Crister Svantesson. Vi komponerar gärna en matupplevelse som passar ert ändamål tillsammans med Crister Svantesson, som var den förste svensken som tävlade i http://www.bocusedor.com/en Crister var den kock som tog in det franska köket till Sverige tillsammans med Leif Mannerström. Senast sågs Crister i Kockduellen på TV 4, då han vann såsduellen. Han har skapat menyer hos oss under sex års tid, och har med våra julbord som han komponerat, serverat en bejublad succé. Villa Belparc erbjuder så även Crister Svantessons noga komponerade menyer till våra fest- och konferenssällskap.

 • vbp-tradgard.jpg
 • Uteservering

  Villa Belparcs uteservering har blivit utnämnd till Göteborgs bästa enligt GP´s läsare- något vi är väldigt stolta över! Här infinner sig en kontinental känsla direkt när du kommer innanför grindarna!


  Uteserveringen består av tre olika delar;

  Först kommer du in till Trädgårdsserveringen där du slår dig ner på gräsmattan intill stora dammen. Här trivs familjer, gäster med hundar och den som vill fika eller ta ett glas vin.

  Går du vidare intill in på uteserveringen kommer du fram till bryggorna, här trivs en mer vuxen publik som vill avnjuta en middag tex från grillen. Ytterligare några steg leder dig till scenområdet.


  Under sommaren kan du avnjuta några av Sveriges främsta artister, läs mer om Villa Belparc´s Sommarscen här!

 • vbp-konditori.jpg
 • Konditori med bageri & café

  Varje morgon bakar vår konditor bullar, pajer, tårtor och andra godsaker i vårt eget bageri på Villa Belparc!

  Naturligtvis finns det veganska alternativ!

 • villa_belparc_barn.jpg
 • Barnmeny

  För barn under 13 år finns en egen meny här på Villa Belparc som alternativ. Den består av rätter som barnen känner igen och tycker om, så som hamburgare, grillkorv och pannkakor med sylt och grädde.

  Tyvärr har vi inte möjlighet att förvara barnvagnar inne hos oss, ni ställer dem med fördel på vår uteservering under tak☺

 • glass.jpg
 • Glass från Lejonet & Björnen

  Hos oss på Villa Belparc kan du välja mellan 22 olika sorters kulglass från Lejonet & Björnen. Allt från vanilj och choklad till mer spännande smaker.

 • villa-belparc-hund.jpg
 • Hundvänligt

  Människans bäste vän är naturligtvis välkommen till oss!

  Vi förser gärna din fyrbente vän med vatten och värme, men behåll gärna kopplet på även inomhus.Menyer

Vi har sittplatser både inom- och utomhus.


Restaurang Bryggan


TRÄDGÅRDSSERVERING


VINLISTA


ÖVRIGA DRYCKERBOKA BORDMILJÖPOLICY
Vi arbetar med miljöledningssystem och har flera ekologiska, vegan och mjölkfria alternativ.