ÖPPET IDAG 11-17

Vi söker nya kollegor!

Vill du jobba i en av Göteborgs vackraste miljöer och utvecklas med oss?

Se arbetsbeskrivningar för respektive tjänst genom att klicka på PDF-filerna till höger i rutan.


Villa Belparc är en anläggning med fantastisk miljö i Slottsskogen i Göteborg och nu görs en stor satsning på mat och dryck. Vår uteservering som är Göteborgs största med 2000 platser, har fyra försäljningshus varav ett grillhus, ett hus för stenugnsbakade restaurangpizzor, ett för vår örtagård och ett hus för bar och glass. Varje år uppträder både nationella och internationella artister på vår sommar scen. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med utmaningar, dynamisk organisation i ett stark välmående företag, en spännande framtid, ett kompetent team på plats med många års erfarenhet.


Vi har arbetat under en längre tid med att bygga upp varumärket Villa Belparc och återta sin forna glans som en av Göteborgs bästa festvåning och uteservering.


På vinterhalvåret är vi en styrka på 30 personer och på sommarens högsäsong är vi 120 personer varav av 15-20 kockar, kallskänkor och konditorer. Vi är en dynamisk organisation som anpassas efter säsong och väder. Viktigt för oss är att vi finner en köksmästare som passar in i vår organisation. Vårt motto är att vi ska ha roligt på arbetet, det skapar en god stämning och attityd som smittar av sig på vad vi serverar och till servicen vi ger till gästerna, vilket genererar resultat.


Vi ser framemot din ansökan!


Villa Belparc är idag en anläggning med höga ambitioner och i snabb utveckling. Vi driver konditori, bageri, restaurang, festvåning, konferens och eventverksamhet och har öppet varje dag året runt. Vi har många bröllop, stora fester, konferenser, events samt en sommar scen för både nationella och internationella artister som uppträder hos oss. Vi söker alltid personer med driv, passion, kreativitet och ambitioner. Din personlighet och sociala kompetens spelar en avgörande roll, och givetvis att du kan arbeta under stor stress.